twitter youtube google

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 20:19
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Φ.Ο.Β), και η ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ), διοργανώνουν αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο, τιμώντας  αυτούς που έπεσαν ηρωικά  στη μάχη του Αίπους για την απελευθέρωση της Χίου, με την επωνυμία «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ AIΠΟΥΣ 2017», με τους παρακάτω όρους : 

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Αγώνας σε Δημόσιο Δρόμο.

 

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017
  1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Αίπος, Χίος

Αφετηρίες: Σύμφωνα με το συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Τερματισμός : Το Μνημείο Ηρώων Αίπους.

  1. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΗΛΙΚΙΕΣ :

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ

3.000Μ

ΑΝΔΡΩΝ ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθέντες τα έτη 2002 και μεγαλύτεροι

3.000Μ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθείσες τα έτη 2002 και μεγαλύτερες

1.500Μ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2004

1.500Μ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ( ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθείσες τα έτη 2003-2004

1.500Μ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ( ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθέντες τα έτη 2005-2006-2007

1.500Μ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β( ( με ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ )

Οι γεννηθείσες τα έτη 2005-2006-2007

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

 Η εκκίνηση -σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα- για τα  αγωνίσματα των 1.500μ των κατηγοριών ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ , ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ,θα γίνεται διαδοχικά και ανά 5΄, με πρώτη εκκίνηση στις 10.20 . Αντίθετα για τις κατηγορίες Ανδρών & Γυναικών υπάρχει κοινή  εκκίνηση στις 10.40.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Στα παραπάνω αγωνίσματα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν,αθλητές –τριες των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, καθώς και όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι –νες, με την προϋπόθεση όσων αναφέρει η παρ.10 .

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ :

Για τους αθλητές-τριες των σωματείων:

Οι δηλώσεις θα κατατίθενται στο Γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ( Σύλλα 8 Δημοτικό Στάδιο Χίου, Τηλ – ΦΑΧ : 22710 20588, e-mail.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , μέχρι την Τετάρτη 15/11/2017 στο ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται στην προκήρυξη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για να είναι έγκυρες θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν σφραγίδα και υπογραφή από τον Πρόεδρο και το Γ. Γραμματέα του σωματείου.

Ο εκπρόσωπος του σωματείου, θα πρέπει να έχει μαζί του τα Αθλητικά Δελτία των αθλητών

του θεωρημένα από Γιατρό.

Για τα Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια :

Οι δηλώσεις θα κατατίθενται –στο ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται - στο Γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Σύλλα 8 Δημοτικό Στάδιο Χίου, Τηλ – ΦΑΧ : 22710 20588, e-mail.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , μέχρι την Τετάρτη 15/11/2017.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για να είναι έγκυρες θα πρέπει να φέρουν σφραγίδα και υπογραφή από το Διευθυντή του Σχολείου.

Οι συνοδοί των Σχολείων θα πρέπει να έχουν μαζί τους, συγκεντρωτική κατάσταση των μαθητών τους.

Η απόδειξη της ηλικίας των αθλητών-τριών (κάτω των 18 ετών ), εάν συμμετέχουν με το σχολείο τους, θα γίνεται δεκτή και με την συγκεντρωτική κατάσταση.

Για τους ελεύθερα ασκούμενους

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα των αγώνων από τις 09.00 – 09.40, στα Γραφεία του ΦΟΒ, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Βροντάδου, παίρνοντας αριθμό συμμετοχής και καρτελάκι για το σακίδιο με τα ρούχα.

Οι συμμετέχοντες, εκτός μαθητών και αθλητών σωματείων του ΣΕΓΑΣ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία τους.

Η οριστικοποίηση όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες, θα γίνεται υποχρεωτικά με την παρουσία τους στο χώρο κλήσης μπροστά στα Γραφεία του ΦΟΒ ( Πλατεία Αγ. Γεωργίου ) την ημέρα των αγώνων από 09.00-09.40.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρείς πρώτους νικητές και τις τρείς πρώτες νικήτριες κάθε κατηγορίας θα δοθούν έπαθλα.

Στους 1ο -1η: Αναμνηστικό-Χρυσό μετάλλιο –Δίπλωμα

Στους 2ο-2η : Ασημένιο Μετάλλιο –Δίπλωμα

Στους 3ο -3η : Χάλκινο Μετάλλιο-Δίπλωμα

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο του Μνημείου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής .

 

  1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :
  2. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ 2016-2017.
  3. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Αγώνων.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι αθλητές-τριες των σωματείων θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς με την φροντίδα και την ευθύνη των σωματείων τους, όπως ορίζει ο Ν. 2725/99 πρίν από τους αγώνες.

Οι ανεξάρτητοι δρομείς, που δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο, και οι μαθητές-τριες, θα πρέπει να εξεταστούν πριν τους αγώνες, από γιατρό, με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν  ευθύνη εάν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκύψουν θέματα ΥΓΕΙΑΣ και που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Επομένως, από τους διοργανωτές, δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες-συμμετέχουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι ( κάτω των 18 ετών ) με ευθύνη των κηδεμόνων τους  ή των συνοδών τους.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για τους συμμετέχοντες στον αγώνα, που επιθυμούν να μετακινηθούν από την πόλη της Χίου στο Φαφάλειο, θα υπάρχει λεωφορείο. Ώρα αναχώρησης από το Δημαρχείο Χίου 08.45. Aναχώρηση από το Αίπος για την πόλη της Χίου 12.00.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ : Η μεταφορά αθλητών-τριών από την πλατεία Αγ. Γεωργίου ( ΦΑΦΑΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ) στις αφετηρίες, θα γίνει στις 09.45 με λεωφορείο το οποίο θα διαθέσουν οι διοργανωτές.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΩΝ : Εμφιαλωμένα νερά ( 0,5λ ) θα υπάρχουν στον τερματισμό.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ: Πίσω από τον τελευταίο αθλητή –τρια θα ακολουθεί ασθενοφόρο επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ : Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακίδια για να τοποθετήσουν τα ρούχα που θα αφήσουν πρίν την εκκίνηση, στα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν. Η παραλαβή των σακιδίων θα γίνει στον χώρο του Τερματισμού.

Προσοχή!!: Πάνω στο σακίδιο θα πρέπει να αναγράφεται με ευκρίνεια ο αριθμός συμμετοχής του αθλητή-τριας.

Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων αξίας.

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ : Η προθέρμανση – προετοιμασία των αθλητών-τριών θα γίνει στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Newsletter