twitter youtube google

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 20:11
Εκτύπωση

Όταν σκεφτόμαστε για ανακαίνιση ή έστω μία μικρή ανανέωση στους χώρους του σπιτιού μας, συνήθως καταφεύγουμε στις εύκολες λύσεις με το μικρότερο κόστος! Και τα μεγάλα πολυκαταστήματα είναι ο «ιδανικός» προορισμός! Εκεί, βρίσκουμε έπιπλα σίγουρα καλαίσθητα αλλά χωρίς φινέτσα ή εργονομικό σχεδιασμό, με design που μαρτυρά τον κατασκευαστή τους, στοιβαγμένα σε αποθήκες να περιμένουν τον υποψήφιο βιαστικό ιδιοκτήτη τους. Η επιλογή γρήγορη, η συναρμολόγηση φαντάζει «παιχνιδάκι» και το αποτέλεσμα μένει να κριθεί από τον χρόνο.

12

Εσείς, μήπως σκέφτεστε να ανακαινίσετε τους χώρους της κουζίνας ή του γραφείου σας; Έχετε αρχίσει την έρευνα αλλά δεν γνωρίζετε με ποια κριτήρια να κάνετε την επιλογή σας; Παρακάτω θα βρείτε 5 βασικά χαρακτηριστικά που οφείλει να διαθέτει ένας αξιόπιστος  κατασκευαστής επίπλων!

Ποιότητα: Το Α και το Ω είναι η ποιότητα που πολλές φορές υπερέχει έναντι της τιμής, και όχι άδικα. Πόσες φορές αναγκαστήκατε να αντικαταστήσετε μία σχετικά καινούργια καρέκλα γραφείου λόγω κακής κατασκευής; Ή να αλλάξετε τους μεντεσέδες στα ντουλάπια της κουζίνας σας επειδή αποδείχτηκαν ελαττωματικοί; Μία σωστή κατασκευή είτε πρόκειται για τα έπιπλα της κουζίνας σας είτε για το επαγγελματικό σας γραφείο με ανθεκτικά υλικά υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο και δεν κρίνεται αναγκαίο να αντικατασταθεί σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αισθητική: Τις περισσότερες φορές είναι το βασικό κριτήριο για να επιλέξουμε τον κατασκευαστή των επίπλων του σπιτιού μας. Αν το ζητούμενο είναι πώς να ανανεώσουμε την κουζίνα μας με στυλ, τότε θα επιλέξουμε αδιαμφισβήτητα έπιπλα υψηλής αισθητικής. Με μοντέρνο design ή σε πιο κλασσικές γραμμές, ένας κατασκευαστής οφείλει να καλύπτει όλα τα γούστα δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει από μια ευρεία γκάμα επίπλων που να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις!

Εργονομία: Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει πλέον να προτιμάμε έπιπλα που παρέχουν άνεση και λειτουργικότητα στον χώρο μας. Εάν για παράδειγμα θέλετε να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας, σας δίνεται πλέον η δυνατότητα να επιλέξετε κατασκευές με ενσωματωμένους έξυπνους μηχανισμούς που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χώρου και συμβάλλουν σε μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Ή ακόμη μία βιβλιοθήκη η οποία μπορεί να αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις του γραφείου σας ή τις ανάγκες σας κάθε φορά, είναι μια ιδανική επιλογή.

Εκθεσιακός χώρος: Πολλοί κατασκευαστές ή ακόμη και αλυσίδες καταστημάτων δεν διαθέτουν εκθεσιακούς χώρους τους οποίους μπορείτε να επισκεφτείτε ώστε να δείτε σε φυσικό χώρο τα έπιπλα. Αυτό ενέχει πολλούς κινδύνους καθώς δεν μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά τις διαστάσεις των επίπλων ή το χρώμα του ξύλου ή και την ποιότητα των υλικών. Μην ξεχνάτε ότι μία σωστή επιλογή πρέπει να σας «απαλλάσσει» από κάθε είδους αμφιβολία για οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του επίπλου που επιθυμείτε και όχι να βασίζεται σε μία εικόνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάποιας εταιρείας.

Εξυπηρέτηση: Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής επίπλων με πολυετή εμπειρία επιβραβεύεται στη συνείδηση του κόσμου «χτίζοντας» το όνομά του σταδιακά χάρη στην αφοσίωσή του στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Είναι σημαντικό να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υποστήριξης με μία ομάδα ειδικών αποκλειστικά για το έργο αυτό ώστε να παρέχει συμβουλές σχετικά με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου ή ακόμη και για το επιθυμητό στυλ διακόσμησης.

 

 

 

 

 

 

12

unnamed

image

12

12

Newsletter